Winkhaus O-ntra

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

Traditie gecombineerd met innovatie
Al sinds 1854 kiest Winkhaus altijd voor kwaliteit – zonder compromissen. Maar met veel succes, want met talrijke innovaties hebben wij de kwaliteitsnormen voor de toegangsorganisatie continu verder ontwikkeld. Vanaf het allereerste idee tot aan de productie van onze elektronische en mechanische sluitsystemen hebben wij altijd het optimale gebruiksvoordeel van de klant voor ogen. Onze producten worden continu verder ontwikkeld en aangepast aan de laatste technische standaard. Zo profiteert u samen met uw klanten altijd van innovatieve en uiterst duurzame systemen – engineered in Germany.

Gecertificeerde producten
De internationale keuringsinstanties stellen hoge eisen aan sluitsystemen. De Winkhaus profielcilinders en sleutels worden zowel conform DIN 18252, EN 1303, EN 15684, VdS 2156, VdS 2386 als conform SKG NEN 5089 goedgekeurd.

Winkhaus Ontra cilinder met sleutels

Hoge kwaliteitsstandaarden
Winkhaus waarborgt de hoge productkwaliteit door een continue interne bewaking. Door het consequente kwaliteitsmanagement overeenkomstig ISO 9001 wordt het hoge kwaliteitsniveau van onze sluitsystemen op de lange termijn gewaarborgd, van de centrale functies tot aan het oppervlak. Bovendien laten wij producten en processen regelmatig door onafhankelijke testinstituten toetsen en bewaken.

Keersleutelsystemen voor objecten van elke grootte
Of het nu gaat om een klein bedrijf, grote industriële installaties, openbare instellingen als gemeentehuizen of universiteiten, scholen of een crèche – overal waar een geregelde en gecontroleerde toegang nodig is, is het keersleutelsysteem keyTec O-ntra de beste oplossing.

Zo veelzijdig kan beveiliging zijn
Wanneer u voor uw project een comfortabele oplossing zoekt, is het keersleutelsysteem keyTec O-ntra precies de juiste keuze. Want met O-ntra zijn diverse hiërarchische configuraties mogelijk. Zo kunnen onder andere de hoofdsleutel en de centrale cilinder individueel op uw eisen worden afgestemd. Door de standaard beveiliging tegen uitboren en picking, net als een veiligheidscertificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders, biedt O-ntra beveiliging op topniveau. De ergonomische sleutel van slijtvast nieuwzilver is bovendien bijzonder aangenaam in het gebruik.

Overzicht van de keyTec O-ntra voordelen:

  • 6 gevederde massieve sluitingen en maximaal 8 radiaalstiften op twee sluitniveaus
  • standaard beveiligd tegen uitboren en picking
  • manipulatiebeveiliging en vangstiftfunctie
  • patent rechtelijk beschermd
  • geschikt voor afzonderlijke sloten en kleine tot middelgrote sluitsystemen
  • verkrijgbaar in SKG*R, SK**R en SKG***R

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!