noVus camerasysteem

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

noVus camerasysteem of CCTV systeem

Bij de aanschaf van een camerasysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt beveiligen en wat er verwacht wordt. Wat is het doel van deze camera’s? Gaat het om herkennen, detecteren of identificeren? Wilt u bijvoorbeeld personen herkennen dan is er een camera nodig met betere beeldkwaliteit en mogelijk met analysesoftware. De aanschaf van een camerasysteem is natuurlijk van veel factoren afhankelijk en in veel gevallen vrijwel altijd maatwerk. Het maakt niet uit of je een heel klein of enorm groot project hebt, wij kunnen voor ieder doel een passende camera aanbieden. Wij leveren en installeren noVus recorders, bewakingscamera’s en bijbehorende componenten van deze fabrikant. Beelden zijn via een smartphone te bekijken. noVus staat garant voor de perfecte beeldkwaliteit.

Trots dat wij certified installateur zijn van het cameramerk noVus.

Waarom kiezen voor de producten van noVus?


noVus is uniek in Nederland, BeNeLux en Duitsland en is alleen via exclusieve en geselecteerde installateurs verkrijgbaar dat maak u als klant dus ook uniek in het aanbieden van een top product die tevens compleet en goed uitgebalanceerd is en prijstechnisch zeer interessant is. noVus word wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht! Kortom waarom noVus omdat het een compleet, betaalbaar, betrouwbaar en onderscheidend product is waar u in het midden en hoge segment uitstekend mee uit de voeten kunt!

NDAA compliant

Alle noVus camera’s uit de 6000 serie voldoen volledig aan de NDAA compliant norm dit betekent voor u als klant dat deze producten veilig zijn en goed beveiligd tegen bijvoorbeeld hacken, de noVus camera’s zijn voorzien van een veilige NOVATEK chipset.

Garantie

Op al onze noVus producten geven wij 3 jaar garantie, u bent dus verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!