RB KeylocX SKG***®

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

RB KeylocX SKG***® cilinder met doorboorbescherming, beveiliging tegen kerntrekken, keersleutel met codekaart/certificaat, beschermd middels patent tot en met 2030.

De keersleutel is een niet-getande vlakke sleutel die in 2 richtingen in uw cilinder gebracht kan worden, zogenaamde keersleutel.

De cilinder heeft een goede beveiliging tegen kerntrekken. Alleen op vertoon van de bijgeleverde certificaat kunt u sleutels (technisch gepatenteerd) laten bijmaken.

De KeylocX cilinder heeft 7 kamers met pallen. 6 kamers met permutatie pallen voor de sleutelpassing en een kamer met het functioneel bewegende onderdeel die voor het technische patent zorg draagt.

De speciale cilinderbehuizing is voorzien van extra stalen pennen die zorgen voor een zeer hoge weerstand tegen boren of frezen. De inbreker botst met zijn freesmachine tegen de stalen pennen terwijl de boor breekt of weg loopt uit de boorrichting. De technisch gepatenteerde sleutels met bewegende onderdelen zorgen voor de echte beveiliging tegen illegaal namaken. Sleutels uitgeven geeft een veilig gevoel. Een hoge beveiliging tegen ongeoorloofd misbruik met nagemaakte sleutels.
RB-beveiligingsproducten zijn van hoge kwaliteit!

De toleranties van de onderdelen zijn zeer klein om een betere passing en hogere veiligheid te garanderen. Uiteraard zijn extra cilinders en sleutels zeer snel door uw vakspecialist bij te maken. De combinatie van een technisch patent, hoogwaardige onderdelen en vakmanschap zorgen voor een hoogwaardige cilinder met echte service.

Voor een bedrijf is een sluitplan de oplossing. De hoofdsleutel die overal op past, een technische sleutel die alleen op de technische ruimtes past. Een kantoorsleutel voor de voordeur en het kantoor. Ieder zijn eigen rechten. Voor uw woonhuis is een set gelijk sluitende cilinders de oplossing tegen die grote sleutelbos. Eén sleutel past op alle deuren. Zelfs op de schuur en de boot of caravan.

RB-Locks KEYLOCX

Sterke punten:

  • Anti kerntrek
  • Anti breek
  • Patent tot 2030
  • SKG***
  • Minimale tolerantie dus lage slijtage
  • Zeer hoge veiligheid door minimale tolerantie
  • Sluitplan mogelijkheden
  • Anti doorboor stiften

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!