Kaba ExperT Plus

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

Patent dormakaba expert plus geldig tot 2033
Dormakaba staat voor betrouwbaarheid, beveiliging, de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Expert plus sleutels en het systeem zijn beschermd door Europees patent EP2890856B1 tot 2033. Het geregistreerde beeldmerk “Mountain Peak” geeft expert plus hoge herkenningswaarde.

De nieuwe codering op de sleutelkop kan niet door conventionele sleutelmachines worden gemaakt. Als de code niet aanwezig is, dan kan de sleutel niet in de cilinder worden gestoken en gedraaid. Nieuwe vormgeving in de cilinder laat de sleutel nog comfortabeler in de cilinder glijden.

Kaba ExperT Plus

Sleutels zijn enkel verkrijgbaar bij dormakaba of welzoveilig.nl
Duplicaatsleutels of extra cilinders die behoren tot een gelijksluitend of hoofdsleutelplan kunnen enkel worden besteld na vertoning van de security card, die bij elke dormakaba veiligheidscilinder wordt meegeleverd.

Keersleutel van de uitvinder
Toen Kaba de keersleutel uitvond, was het voor het eerst dat het niet uitmaakte hoe de sleutel in de cilinder werd gestoken, zo of zo. Nu staan keersleutels niet alleen voor gebruikersgemak, maar ook voor hoge permutatie capaciteit en de hoogste beveiliging tegen illegaal namaken van sleutels en het openen van een slot door manipulatie zoals picking en de slagsleutel-methode.

Gecertificeerde beveiliging
Expert plus is in het bezit van vele internationale certificaten tegen het manipuleren van de cilinder door boren, trekken, picking en kloppen. Deze certificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Cilinders verkrijgbaar in SKG**R en SKG***R.

Dormakaba modulair
Het modulaire systeem van Dormakaba biedt de mogelijkheid op eenvoudige wijze cilinders ter plaatse om te bouwen naar andere lengtes of zelfs andere cilindertypen. Het sleutelgebruik blijft onveranderd.

Sleutels
Dormakaba keersleutels zijn gemaakt van zilvernikkel en zijn extreem weer bestendig. Ze zijn in 4 typen verkrijgbaar.

Voor regulier gebruik:

  • Smartkey clip in 12 kleuren
  • Smartkey clip met RFID chip voor elektronische toegangscontrole systemen

Voor gebruik met veiligheidsbeslag en meerpuntsvergrendelingen:

  • Largekey clip in 7 kleuren
  • Gepantserde sleutel (zonder clip)

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!