AJAX Security System

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

AJAX Security System

AJAX Security System

U kunt niet al uw deuren en ramen in de gaten houden, maar u kunt er wel voor zorgen dat u gewaarschuwd wordt als iemand bij u binnen wil komen. Inbraakdetectie werkt preventief en zorgt ervoor dat u maatregelen kunt nemen om uw dierbaarste bezit veilig te houden.

Met AJAX Systems bieden wij een installatie van een compleet prijsvriendelijk programma aan draadloze beveiligingsapparaten waarmee u zich veilig zult voelen.

Het ontwerp en design van alle componenten is subliem. Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”.

De componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Door de modulaire opbouw kunt u eenvoudig componenten toevoegen om een systeem te bouwen dat beveiligt tegen inbraak, brand en zelfs overstroming. Ajax heeft Grade 2 gecertificeerde inbraak componenten. Daarmee combineert het veiligheid en installatiegemak met design en intuïtieve bediening voor iedereen.

De Ajax hub verbetert de prestaties van elk component in het Ajax-systeem. Het controleert en houdt netwerkapparaten in de gaten en verzamelt gegevens met behulp van het Jeweller protocol, de geavanceerde draadloze verbindingstechnologie. De hub analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt u voor een echt gevaar. Extra beveiliging tegen diverse sabotages maakt de Ajax Hub onaantastbaar, wat ten goede komt voor ieder gebouw wat het beveiligt.

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!