LOXUP

De professionele slotenexpert bij jou in de buurt!

De slotenexperts van LOXUP

Kwaliteit, service én professionaliteit; dat is waar wij continu naar streven. De slotenexperts van LOXUP werken al jaren samen met HMB, gebruiken professionele gereedschappen en kwalitatief hang- & sluitwerk dat voldoet aan de hoogste mate van inbraakwerendheid. Bovendien zijn ze getraind door specialisten. Zo garanderen we een expert die de service biedt die je verdient.

Bij LOXUP staat jouw veiligheid zonder twijfel op nummer één. Daarom zetten wij nét dat stapje extra. Een LOXUP partner werkt met professionele gereedschappen en kwalitatief hang- & sluitwerk. Daarnaast worden ze regelmatig getraind door een team professionals van HMB profit locks & tools! Zo houden we het kwaliteitsniveau hoog.

Deskundig advies, eerlijke prijzen, hoogwaardige oplossingen, vakkundige installatie én service en onderhoud; dat is wat je van onze slotenexperts mag verwachten. De producten waar zij mee werken zijn stuk voor stuk gekeurd volgens de strengste richtlijnen en voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving.

Kwaliteit, service én professionaliteit; dat is waar LOXUP voor staat! Een betrouwbaar online platform begint met professionele partners! Deze slotenexperts zijn met zorg geselecteerd en voldoen stuk voor stuk aan de strengste kwaliteitseisen die door LOXUP zijn opgesteld.

De slotenexperts van LOXUP
Dit is wat je van een LOXUP partner kan verwachten:
  • Deskundig advies;
  • Eerlijke prijzen;
  • SKG gecertificeerde producten;
  • Hoogwaardige oplossingen;
  • Vakkundige installatie;
  • Service & onderhoud.

Meer weten, kijk op www.loxup.nl

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!