Toegangscontrole

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

Digitale Toegangscontrole

Toegangscontrole

Wat is toegangscontrole?
Toegangscontrole is het geautoriseerd en gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een gebouw, instelling of een woning. Je weet precies wie waar en wanneer naar binnen is geweest. Dit verhoogt de mate van beveiliging.

Voordelen van onze toegangscontrole?>

  • Hogere mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen
  • Beheersbaar: je weet precies wie waar wanneer is geweest
  • Flexibele controle door toegangsautorisaties
  • Gebruiksvriendelijk: toegangsbeheer vanachter uw pc
  • Tijdsregistratie medewerkers mogelijk
  • Real time informatie beschikbaar
  • Eén toegangsdrager (bijvoorbeeld kaart, tag of elektronische sleutel) voor meerdere deuren en of meerdere toepassingen zoals, bijvoorbeeld betalen in het bedrijfsrestaurant
  • Bij sleutelverlies hoeven er geen sloten worden vervangen

Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar in de markt van mechanische naar elektromechanische deuroplossingen. En door de enorme ontwikkeling van IT wordt ook software meer geïntegreerd in beveiligingsoplossingen.

Op diverse manieren kan Donders Security BV geregistreerde toegang/toegang registratie systemen tot uw bedrijfspand realiseren voor medewerkers en bezoekers. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van verschillende soorten pasjes, maar ook door middel van een sleutelhangers of elektronische sleutels. Toegangscontrole is voor meerdere bedrijfspanden centraal te regelen.

Deze geregistreerde toegang zorgt er tevens voor dat u in geval van calamiteiten precies weet hoeveel mensen er in het gebouw aanwezig zijn.

Sleutelbeheer kan een flinke uitdaging zijn. Met toegangscontrole is sleutelbeheer veiliger en makkelijker. Kies voor veiligheid, inzicht, gemak en flexibiliteit met een toegangssysteem van Donders Security BV.

Zo houdt u ongewenste gasten buiten uw gebouw en/of terrein en heeft u ten alle tijden controle over inkomend- en uitgaand (personen)verkeer.​

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden omtrent toegangscontroles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!