Over Ons

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

In 1985 startte Frank Donders de firma 'Sleutelspecialist Tilburg' op de Westermarkt te Tilburg. Sleutelspecialist Tilburg begon in complete beveiligingsprojecten, verkoop van sleutels, sloten, inbraakwerend hang- en sluitwerk, naam en tekstplaten en andere voorkomende graveerwerkzaamheden. De uitvoering hiervan werd door Frank Donders zelf uitgevoerd. Sleutelspecialist Tilburg groeide uit tot een gezonde en groeiende onderneming wat resulteerde in uitbreiding naar een nieuw en groter pand. Het nieuwe hoofdkantoor is voorzien van showroom, winkel, werkplaats, magazijnruimte en kantoren. In 1998 werd de naam Sleutelspecialist Tilburg gewijzigd in Donders Security, mede door de verdere professionalisering van het bedrijf en de werkzaamheden op het gebied van beveiliging.

In een kleine periode van 2 jaar is Donders Security BV samengegaan in een andere holding. Dit samengaan heeft niet het gewenste resultaat gegeven en op verzoek van veel vaste relaties hebben we besloten de oude vertrouwde naam van Donders Security te hergebruiken en in ere te herstellen.

We hebben meer dan 30 jaar een ongekend iconisch logo gehad, maar we zochten iets voor de toekomst. We willen een identiteit creëren waarin we alle disciplines terug laten komen waar Donders Security tegenwoordig voor staat.

Oud naar Nieuw logo

Het nieuwe logo is geïnspireerd door ondermeer de combinatie van oude sloten met de nieuwste technieken....en dat allemaal onder één dak. Het is erg sterk en simpel tegelijk. We verschaffen onszelf meer flexibiliteit en veelzijdigheid met dit nieuwe logo. Een andere belangrijke factor is het ontzorgen van onze relaties op het gebied van sleutels, elektronische toegang, inbraakbeveiliging en natuurlijk veiligheid. Onze nieuwe identiteit moet hierbij aansluiten. Donders Security BV, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist in een nieuw jasje. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of een van onze medewerkers willen spreken, schroom niet om te bellen of te mailen. Uiteraard staat de koffie, thee of een frisje altijd klaar.

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!