SLEUTELSYSTEMEN

Donders Security, meer dan 30 jaar ervaring als beveiligingsspecialist!

Mechanische sluitsystemen met de modernste technologie en hoogste veiligheidsgraad.
Mechanische sluitsystemen zijn de gemakkelijkste en veiligste manier om uw bezittingen te beschermen. De mechanische sluitsystemen van DormaKaba en RB-Locxis worden algemeen gezien als toonaangevend qua veiligheid en techniek en kunnen in combinatie met elektronische sloten en toegangsbeheersystemen gebruikt worden.

Een hoofdsleutelsysteem is een sleutelsysteem waarbij bepaalde sleutels een aantal vooraf bepaalde deuren kunnen openen, b.v. één sleutel die alle deuren in een gebouw kan openen.

Het helpt met het beheer, verlaagt vervangingskosten voor sleutels en is handiger, omdat er minder sleutels in omloop zijn. Het geeft ook snel toegang tot alle ruimtes binnen het gebouw, b.v. voor beveiligingspersoneel en managers. Dit is niet alleen handig: het kan in noodgevallen van levensbelang zijn.

Een hoofdsleutelplan is een essentieel onderdeel van moderne, mechanische toegangscontrole. Het wordt voor alle typen gebouwen aangeraden, van woonhuizen en flatgebouwen tot aan middelgrote of grote organisaties met honderd of meer sleutels. Het is met name van belang in de volgende gevallen:

  • Voor de beveiliging: overzicht hebben over wie met welke sleutel toegang tot welke ruimtes heeft
  • Niet teveel sleutels te hoeven dragen: gemak dus.​
  • Om veiligheidsredenen, b.v. wanneer hulpdiensten altijd en snel toegang tot alle ruimtes moeten hebben zonder naar de juiste sleutel te hoeven zoeken, b.v. in verpleeghuizen, ouderenwoningen of studentenhuizen.

Sleutelplan Donders Security

Vraag?, Offerte?, Opmerking?, Probleem?

Binnen een werkdag heeft u antwoord.

Neem contact op!